Ohlédnutí na adventy 2022

10.02.2023 08:25

Po nepříznivých letech s covidem jsme se konečně dočkali krásného zimního času se sněhem a velkou návštěvou našich příznivců.Mohli jsme si zazpívat koledy s Rychnovským triem, navštívil nás Mikuláš s andělem a čertem, ti nadělili dětem dárečky. Jako každý rok přivezli skauti Betlémské světlo a tři králové uzavřeli adventní čas.Jako novinka adventů roku 2022 bylo staročeské kyselo, na které darovalo kvásek pekařství Mašek. Nechyběla ani tradiční rybí polévka.Chtěla bych poděkovat členům Spolku Malého Polska za jejich obětavou práci. Bez vás by to prostě nešlo.Dále velký dík našim sponzorům, kteří nám přispěli finančně i materiálně, abychom mohli uskutečnit mikulášskou nadílku.

Jmenovitě:Město Smržovka, květiny Irena Kobrová, papírnictví Duha Renata Frydrychová, domácí potřeby Věra Černá, potraviny Hanka a Pepa Šilhánovi, potraviny manželé Nguen, firma Icyizol a drobní dárci.

Přejeme všem našim spoluobčanům hodně zdraví a úspěchů v roce 2023.

Na závěr přijměte pozvání na naši nejbližší akci, kterou bude : „ Silvestr 2023 a půl“  - sobota 24.6.2023 v 19 hodin v areálu u betléma. Vloni se tato akce opravdu povedla, proto jsme se rozhodli ji letos zopakovat.

Za Spolek Malé Polsko  Marie Honcnejmanová předsedkyně

Aktuální informace můžete sledovat na našich stránkáchwww.malepolsko-cz.webnode.cz nebo facebookovém profilu spolku Malé Polsko https://facebook.com/malepolsko.